Infók / Jó tudni

Bemutatkozás

Könyvek eladásával 2005-ben kezdtem el foglalkozni, az akkori egyik legnagyobb kereskedelmi portál segítségével, majd átköltöztem egy kifejezetten csak könyvek adásvételével foglalkozó weboldalra. Az ott eltöltött majdnem tíz év alatt, sok száz sikeres könyvátadást hajtottam végre, a vevőim visszajelzései alapján maximális elégedettséggel.
2017. szeptember 20-án nyitottam meg ezt a jelenlegi, csak és kizárólag könyvek eladásával foglalkozó weboldalt, amit hála az ingyenes alkalmazásoknak, egy webáruház jellegű applikáció segítségével tudok az érdeklődőknek közzétenni, igaz egyelőre csak demo jelleggel.
Bár külsejét és működését tekintve webáruház, valójában nem az. Nincsen olyan felhatalmazásom, hogy webáruházat üzemeltessek, számlát sem tudok adni, ezért csak és kizárólag a könyvek felsorolását és könnyebb elérhetőségét szem előtt tartva használom ezt a felületet.
A honlapon szereplő összes fénykép, ténylegesen az adott könyvről készült és mindegyik saját fotó, nem a netről leszedett ilyen-olyan kép. A könyvek esetlegesen előforduló hibáit igyekszem mindig képpel és írásban is bemutatni, megemlíteni. Nem célom a sunnyogás.

Kapcsolat

E-mail: ugyfelszolgalat@eladokonyveim.hu
Név: Makra Szabolcs

Költségek

Minden költség fel van tüntetve a weboldalon.
Sajnos 2023. április 30-án, a sorozatos problémák miatt, kénytelen voltam törölni a magyar posta szolgáltatásait.
a) Foxpost/Packeta: a fizetendő összeg áll a könyv árából, a foxpost/packeta díjból és 10–150 forint adminisztrációs költségből.
b) Amennyiben személyes átvételt választasz, csak a könyv árát kell kifizetni. Az átvétel pontos, budapesti címét e-mailben megírom.
c) A vásárlás során kiválaszthatod, hogy milyen módon kéred a könyvet. A rendszer nem tökéletes, a végső esetleges változtatást – vásárlás előtt – e-mailben mindenképpen tisztázzuk.
d) A foxpost/packeta díjakat mindig a hivatalos, aktualizált listák szerint számolja a rendszer. A Foxpost csomagküldő hivatalos oldala: https://foxpost.hu/araink, a Packeta csomagküldő hivatalos oldala: https://www.packeta.hu/csomagkuldes. Itt megtudhatsz mindent a csomagautomatákról és ki is tudod választani a neked megfelelőt https://foxpost.hu/csomagautomatak vagy https://www.packeta.hu/atvevohelyek.
e) Lehetséges az utánvételes vásárlás is, mind a Foxpost, mind a Packeta esetében.

Ajándék könyvek

Minden 1000 forint feletti vásárlás esetén lehetőség van választani egy ajándék kiadványt, a készlet erejéig.

Shipping to abroad

The shipping prices apply to Hungary only. After you placed the order I will send you the exact shipping price via e-mail. Thank you for your understanding.

Állandó akció

a) 25 000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi címre történő küldés alapdíját átvállalom, tehát ebben az esetben csomagküldési díjat nem kell fizetni a vevőnek.
b) Amennyiben 25 000 Ft feletti vásárlás esetén személyes átadást kér a vevő, budapesti címre saját biciklimmel kiszállítom a megrendelt könyveket, tehát ebben az esetben sem kell csomagküldési díjat fizetni a vevőnek.

Jótékonysági könyvvásárlás

2021-től kezdve lehetőség van a weboldalon keresztül jótékonykodni is. A részösszegfelajánlás megjelölésű könyvek árából 50-100% átutalok a CsodaCsoport Alapítvány számlájára (10401983-50526970-69541012) az egyik aktuálisan támogatott gyermek részére. Ezekről az átutalásokról az Utalásaim menüpont alatt közzéteszem a befizetéseimet is.

Fizetési- és szállítási feltételek

Fizetés történhet a könyv(ek) személyes átvételekor készpénzben, vagy csomagküldés esetén, bankkártyás előrefizetéssel.
Szállítás, vagyis foxpost/packeta megrendelés esetén a megrendelt könyve(ke)t csomagküldő automata segítségével juttatom el Hozzád.

Személyes átadás

A könyveket személyesen egy budapesti címen tudom átadni, amit a rendelés leadása után e-mailben megírok.

Ügyfélszolgálat

E-mail: ugyfelszolgalat@eladokonyveim.hu
Név: Makra Szabolcs

Elállási jog

Az elállási jog azt jelenti, hogy az interneten (távollevők között) megkötött szerződéstől jogszabályi felhatalmazás alapján egyoldalúan vissza lehet lépni és a könyv visszaküldése esetén követelheti a kifizetett összeg visszatérítését. Az elállási jog kompenzálja azt, hogy a vásárlás előtt nem volt lehetőség a termék megvizsgálására, kipróbálására. A termék(ek) visszaküldésének költsége a vevőt terheli.
forrás: Európai Fogyasztói Központ. Magyarország

Tárhelyszolgáltató

https://cweb.hu/
1173 Budapest, Borsó utca 12-32.
+70-905-7660
support@cweb.hu